pondělí 23. prosince 2013

A tak jsem se konečně dočkala... Přibližně za 24 hodin budeme usedat k večeři a budeme se mít nejlépe za celý rok, jako vždy o Vánocích, kdy jsme pospolu a všude je klid a pohoda :-) Kapřík už je doma, saláty jsem dělala hned ráno a zbytek se dodělá zítra :-) ...

...v tuto chvíli jsme s přítelem u nich doma a budeme si plnit bříška chlebíčky, protože první štědrovečerní ,,oběd,, nás čeká tady :-) A po obídku k našim, kde nás čeká takový už tradičnější, více vánoční večer, na který se každoročně těšíme. S přítelem už to budou naše třetí Vánoce, trávené uplně celé společně :-)
Dárečky mám zabalené a jen čekám, až si je Ježíšek vyzvedne :-P Stromeček už je také připraven, protože zítra bychom to nestíhali, a vlastně už není nic, co by nás mohlo zdržet a rozhodit :-) A proto užíváme pohody, pohádek, cukrovíčka, spousty světýlek, domácího vaječňáku, svařáku a nevím čeho všeho :-)

A tak vám závěrem chci popřát krásné a pohodové prožití svátků a moc moc se těším, až se tu po nich zase všechny sejdeme :-) Nenechte si je ničím zkazit, užijte je do poslední chviličky a myslete na to, že je to čas klidu a pohody. 
S láskou Bee ♥


4 komentáře :

Děkuji za komentář a doufám, že brzy zase přijdete :-)