pondělí 21. ledna 2013



 It's a little bit funny,

this feeling inside.




Proč je směšný? Možná spíš jen úsměvný? No nic to nemění na tom, že je naprosto protichůdný!!! =D Dnes jsem byla psát zkoušku z psychologie, a jsem z toho nešťastná, učila jsem se jako idiot, a o jeden bod mi utekla dvojka!!! Hmm, super! A ve středu mě čeká poslední (doufám, že ho nebudu znovu opakovat) test, a to z mezinárodních vztahů a integrací. Což vážně zbožňuji a absolutně mi nepřijde zbytečné učit se milion názvů, jmen a letopočtů :-X A z toho lepšího soudku? Čeká mě už jen jedna zkouška! Venku zbláznivně sněží, piju svařák se sestrou, učení jde docela dobře a mám synovce, se kterým se můžu válet ve sněhu a nepřipadat si infantilní! =D A taky jsem si dala ráno super snídani v McDonald's!!! Ale za to může jen to, že jsem čekala hodinku na kamarádku a neměla co dělat! Opravdu! Mimochodem, tenhle týden absolutně neručím za kvalitu fotek, většina bude totiž jen z telefonu =) A vzhledem k tomu, že ráda fotím ať už sebe nebo cokoli, nebude zvláštní, když vás budu fotkami pořád bombardovat, za což se předem omlouvám =) A taková malá poslední technická... Na těch fotkách se vážně úmyslně netvářím jako debílek, já tak totiž vážně vypadám =D Jdu se inspirovat na vaše již zaběhlé blogy a poté koukat (OPĚT) na Pretty Little Liars... Sledujete to někdo? =))

Daily ritual→ Fáze jedna // použití make-upu od Rimmelu_tvářenky ,řasenky a stínů v tužce Sephora_štětec Avon (každý den se nemaluji stejnou kosmetikou)// o něco lepší pohled do zrcadla// tunika Next_punčocháče Tezenis_psaníčko Horsefeathers_boty Baťa
Sníh, když sněží, zasněženou přírodu, uplně bílé nebe a vločky ve vlasech! TO VÁŽNĚ MŮŽU ♥









A taky se těším na svého přítele!!Poslechni, je výýborná!






2 komentáře :

  1. Jsem si říkala takový dlouhý text se mi nechce číst a nakonec to bylo vtipné a četlo se to dobře :P Jéé a tuhle písničku miluju :D Jinak jakou děláš školu, jestli se můžu zeptat? ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a doufám, že brzy zase přijdete :-)