pátek 6. prosince 2013

http://sojustbeenka.blogspot.cz/2013/12/mam-toolikhle-moc-uceni-povinnosti-ale.html#more

Mám toolikhle moc učení a povinností, ale to máme všichni, že? Čeká mě první zkouškové, takže dodělávám semestrální práce, učím se na zápočty, na předtermíny zkoušek a říkám si, že nic neumím... Ale zvládnu to, budu si věřit! Všem, co jsou na tom stejně, budu držet palečky :-)
Ale nemyslete si! Rozhodně mi to nezabrání být vánocholičkou, nemít radost z tohohle období, nezničí to mé vánoční plány a ideály a zkrátka vůbec mě to nerozhází! Jen tedy trochu se zlobím na  Xavera a jeho následky, neboť se letos rozhodl být evropským Grinchem =( Kupříkladu v Jablonci už zničil vánoční stromeček na náměstí, zloun jeden! Stydět by se měl =( a taky už je mi smutno po sněhu...
A jak si tedy krátím dny plné učení, které všude obklopuje vánoční atmosféra?

Než začnete číst, pusťte si prosím tohle :-)
Když vejdete do mé studovny, praští vás do nosu hned několik vůní! Bude to horké kakao, nebo čokoládka se šlehačkou, vánoční ovocný čajík a nebo ucítíte karamelovou kávu. Ucítíte vanilkovou svíčku, která mi tu svým plápoláním dělá tichého přítele a velkou spoustu oloupaných mandarinek, ty nám totiž včera přinesl Mikuláš, a k zimnímu období jsou pro mě neodmyslitelné :-)
Když potřebuji dočerpat rychlou energii, sáhnu po čokoládě. A Orion se rozhodl, že mi udělá radost, a zavedl v limitované edici Margot-jablko a skořice, a co si budeme povídat, i to voní jako Vánoce. A ještě to tak dobře chutná! Jablíčka tam mají kousky a chutnají jak právě nakrájené :-)
Taky samozřejmě se mi z repráků linou už jen vánoční písně :-)A ještě jedna věc, která mi pomáhá se tak hezky vánočně učit, a to jsou oraznicované stránky poznámek! Hned mi to jde do hlavy lépe, zkuste to taky :-) A v pauze od učení si skočte zadělat těsto na cukroví :-)

Nikoho neodnesl, byli jsme všichni hodní...

Je čas začít nosit vánoční a zimní nápisy!

Chutná lépe, než klasická!




Hned jim to sluší víc!

4 komentáře :

  1. ja mám tiež tieto posledné týždne len samé zápočty ale už som tak Vianočne naladená že sa mi vôbec nechce učiť :D ... a tú margot som ešte nikde nevidela :))

    OdpovědětVymazat
  2. když si člověk myslí, že nic neumí, tak to hodně často znamená, že toho umí dost :-)
    ChickWithKick and her life

    OdpovědětVymazat
  3. Na me ty vanoce letos taky nejak pusovi a to to vetsinou moc neprozivam :D Jinak u me na blogu je kosmeticka giveaway, kdyby mel nekdo zajem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za pozitivní a vánočně laděný článek, to jsem potřebovala:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a doufám, že brzy zase přijdete :-)